Distribution Worldwide

Pembekal bir ransel bir

Ransel bir bergerak digunakan untuk jualan runcit serta menyediakan sampel percuma untuk memperkenalkan produk baru. Ransel bir digunakan untuk melayani mana-mana bir panas atau sejuk di mana orang berjalan atau berkumpul.
• Dispenser bir kami adalah mudah alih, membenarkan perkhidmatan diri dan menyeronokkan untuk digunakan.
• Pergi adalah hari-hari di mana tradisi di bawah kaedah pemasaran garis sekarang orang mahu sesuatu yang berbeza, mereka menginginkan sesuatu yang mereka akan ingat.
• Sebab mengapa ransel bir bergerak telah menjadi sangat berjaya apabila ia mewujudkan kesedaran jenama kerana interaksi antara jenama dan pelanggan.

Ransel bir untuk minuman panas dan sejuk

Di sebalik perubahan mudah, filem jelas ada ruang iklan dengan dimensi.
Produk dan syarikat anda akan ditemui dan diiktiraf dengan cepat.
Ransel bir mudah alih terutamanya membuat jualan serba boleh dan pensampelan bir semua jenis mungkin.
Dasar kami dalam pengeluaran rumah dan kerjasama dengan pembekal komponen serantau menjamin penghantaran yang berkualiti tinggi dan cepat.
Ia menjamin bahawa syarikat penerbangannya akan mencapai sejumlah besar pengguna dalam masa-masa tertentu. Ia adalah produk yang sangat menarik yang mempunyai nilai pengiktirafan tinggi.
Ia mengurangkan kos jualan berbanding dengan sistem pendispensan lain dan penjualan bir dalam tin botol!
 Bir ransel sistem pendispensan mudah alih yang pertama untuk jualan dan promosi produk yang cekap pada bila-bila masa!
Ia menyediakan pengguna dengan kualiti dan suhu produk yang konsisten sepanjang tempoh pengeluaran mudah alih keseluruhan.
Beg galas bir, adalah sistem pendispensan mudah alih moden yang digabungkan dengan peralatan canggih dan oleh itu lebih baik daripada mana-mana sistem ransel lain yang kini berada di pasaran, ransel diperbuat daripada bahan terpilih dan membolehkan prestasi dan pengiktirafan yang luar biasa dengan memadankan imej jenama sedia ada.
Kemasan ransel canggih memastikan keselesaan dan keramahan pengendali, mengurangkan

1. Kami adalah pendedahan jenama, mudah alih dan bercakap dan mudah alih!
2. Bagi tin dan botol plastik, kami membangunkan beg galas bir khas.
3. Dalam istilah perniagaan ia meningkatkan perolehan bir dan mengurangkan keperluan kakitangan di mana-mana tempat di mana minuman dihidangkan yang telah dibangunkan untuk pengeluaran produk minuman yang mengandungi.
4. Ia menonjol kerana pembinaan ringan tetapi kukuh. Keselesaan memakai yang sempurna, penampilan profesional dan fungsi yang tinggi membentuk asas untuk penampilan jenama yang kukuh.