Distribution Worldwide

Distribuitorul de bere pentru rucsacuri distribuie băutura

• Distribuitoarele de bere pentru rucsacuri mobile sunt utilizate pentru vânzările cu amănuntul, precum și pentru furnizarea de mostre gratuite pentru a introduce produse noi. Rucsacul de bere este folosit pentru a servi orice bere fierbinte sau rece, oriunde oamenii merg pe jos sau se adună.
• Distribuitorul nostru de bere este portabil, permite autoservirea și este distractiv de utilizat.
• Au trecut zilele în care tradiționalele metode de marketing sub linie sunt astăzi oamenii își doresc ceva diferit, vor ceva ce își vor aminti.
• Motivul pentru care rucsacul de bere mobilă a avut atât de mult succes atunci când vine vorba de crearea conștientizării mărcii este din cauza interacțiunii dintre brand și client.

1. Suntem o formă de expunere a mărcii pe jos, vorbitoare și mobilă!
2. Pentru conserve și sticle de plastic, am dezvoltat un rucsac special de bere.
3. În termeni de afaceri, crește cifra de afaceri la bere și reduce cerințele personalului în orice loc unde se servește băutură care a fost dezvoltată pentru distribuirea produselor cu băuturi.
4. Se remarcă datorită construcției sale ușoare, dar rezistente. Confortul său perfect de purtare, aspectul profesional și funcționalitatea ridicată constituie baza pentru un aspect puternic al mărcii.

Rucsac de bere pentru băuturi calde și reci

În spatele unui film ușor de schimbat, clar, există un spațiu publicitar cu dimensiunile.
Produsul și compania dvs. vor fi descoperite și recunoscute rapid.
Rucsacul portabil de bere face în special vânzarea și prelevarea versatilă a berilor de toate tipurile.
Politica noastră de producție internă și cooperare cu furnizorii de componente regionale garantează o calitate ridicată și livrare rapidă.
Acesta garantează că transportatorul său va ajunge la un număr mare de consumatori în anumite perioade. Este un produs vizual foarte atrăgător, care are o valoare mare de recunoaștere.
Reduce costurile de vânzare în comparație cu alte sisteme de distribuire și vânzarea berii în cutii și sticle!
 Rucsac de bere primul sistem de distribuție mobilă pentru vânzări și promovare eficientă a produselor cu orice ocazie!
Oferă consumatorilor o calitate și temperaturi constante a produsului pe întreaga perioadă de distribuție mobilă.
Rucsac de bere, este un sistem modern de distribuție mobilă, combinat cu echipamente avansate și, prin urmare, este mai bun decât orice alt sistem de rucsacuri pe piață, rucsacul este confecționat din materiale selectate și permite performanțe excepționale și recunoașterea produsului prin potrivirea imaginii de marcă deja existente.
Harnașamentul avansat al rucsacului asigură confortul și prietenia operatorului, reducând la minimum riscul de oboseală al purtătorului.