pini shpinës për lloj pije të ndryshme

• Shpinës së pijeve mobile për pije të nxehtë dhe të ftohtë, është specialisti në shpërndarjen e shitjeve mobile të pijeve.
• Ai ecën për turmën, furnizimin e tij me pije në çantën e tij të shpinës gjatë ngjarjeve sportive, operacioneve promovuese ose ngjarjeve kulturore!

Shërbimi ynë i pijeve me çanta shpine me ujë është në dispozicionin tuaj për eventin tuaj. Nuk ka rëndësi nëse është një koncert, ngjarje sportive apo festival i qytetit - ne sjellim freski për mysafirët tuaj dhe sigurohemi që askush të mos mbetet i bllokuar.

Dhurimi i ujit në vapë në rrugë dhe shpërndarja e fletushkave të produkteve

Na kontaktoni sot për më shumë informacion dhe për të rezervuar shitjen tuaj të pijeve me çantën e shpinës së Rocketpack. Na lejoni të punojmë së bashku për të siguruar që eventi juaj të ketë sukses të plotë!

Dhuroni locion për diell nga çanta e shpinës dhe shpërndani fletushka me produkte

クイックバックパックディスプレイ変更

quick display change

Pije shpine për pije të nxehtë dhe të ftohtë

sistemi celular i pijeve të shpinës

1. Rasti i lëvizshëm i pijeve të pijeve mund të ridizajnohet për të përputhur ngjyrat e aktivitetit, markës ose produktit tuaj, duke siguruar një hapësirë të lëvizshme për reklamën tuaj.
2. Për çdo informacion, shkoni te seksioni i kontaktit!
3. Pijet e nxehta dhe të ftohta si kafe, çaj, lëngje, supë të lëngshme, ujë, qumësht, çokollatë, verë kolas dhe shampanjë.
4. Pini shishe dhe shpinës mund të jenë krijuar posaçërisht për kanaçe standarde dhe shishe.

shitës shpine pije
  • Pijet e nxehta dhe të ftohta si kafeja, çaji, lëngjet, supa e lëngshme, uji, qumështi, çokollata, vera e kolas dhe shampanja.
  • Pini shishe dhe shpinës mund të jenë krijuar posaçërisht për kanaçe dhe shishe standarde.

• Një sistem origjinal shpërndarjeje dhe një mjet unik komunikimi.
• Një rritje në shitjet e pijeve.
• Një shërbim për publikun që lehtëson bllokimet në pikat e tjera të shitjes.
• Me çorapën e integruar të shpinës së pijeve mund të mbushni lehtësisht gota dhe gota!

çantë shpine shpërndarës pijeje

5. Mbushni ndarjet e izoluara me kanaçe ose shishe në frigorifer dhe do të jeni gati për shitje.
6. Me çantën e shpinës së pijeve ju mund të gjeni birrë, verë, pije joalkoolike, lëng, ujë, kafe, verë të mulled, pije shumë të nxehta ose të akullta, me ose pa dioksid karboni, që ofrohen direkt te spektatorët.

Mbushni ndarjet e izoluara me kanaçe në frigorifer ose shishe dhe do të jeni gati për shitje.