Distribution Worldwide

Rugzak bierautomaat voor het tappen van bier van het vat

  1. Mobiele rugzakbierdispensers worden gebruikt voor de verkoop in de detailhandel en bieden gratis monsters voor de introductie van nieuwe producten. Bierrugzakjes worden gebruikt om elk warm of koud bier te serveren, waar mensen ook lopen of samenkomen.
  2. Onze bierautomaat is draagbaar, laat zelfbediening toe en is leuk om te gebruiken. Voorbij zijn de dagen dat de traditionele marketingtechnieken onder de streep vandaag de dag zijn, willen de mensen iets anders, ze willen iets dat ze zich zullen herinneren.
  3. De reden waarom mobiele bierrugzakken zo succesvol zijn als het gaat om het creëren van naamsbekendheid is de interactie tussen merk en klant.
  • Mobiele rugzakbierdispensers worden gebruikt voor de verkoop in de detailhandel en bieden gratis monsters voor de introductie van nieuwe producten. Bierrugzakjes worden gebruikt om elk warm of koud bier te serveren, waar mensen ook lopen of samenkomen.
  • Onze bierautomaat is draagbaar, laat zelfbediening toe en is leuk om te gebruiken. Voorbij zijn de dagen dat de traditionele marketingtechnieken onder de streep vandaag de dag zijn, willen de mensen iets anders, ze willen iets dat ze zich zullen herinneren.
  • De reden waarom mobiele bierrugzakken zo succesvol zijn als het gaat om het creëren van naamsbekendheid is de interactie tussen merk en klant.
  • Achter een eenvoudig te verwisselen, heldere film bevindt zich een advertentieruimte met de afmetingen.
  • Uw product en bedrijf worden snel ontdekt en herkend. De draagbare bierrugzak maakt met name een veelzijdige verkoop en degustatie van alle soorten bieren mogelijk.
Goedkope drankrugzakken bedrukken met logo

De drankrugzak is een mobiele tap, waar alle dranksoorten in kunnen. Van koffie of thee, tot alcoholische drank of gewoon frisdrank zoals cola of sinas. Een drankrugzak met bier wordt ook wel een mobiele biertap genoemd. Er kunnen ook bekers meegenomen worden met de mobiele tap, zo zorgt u ervoor dat alles bij de hand is om de gasten drinken te schenken.

Bent u op zoek naar de goedkoopste drankrugzak of juist naar de drankrugzak waar u het meest aan heeft? Wij helpen u bij het maken van de beste keuze door de prijsbepalende factoren voor u te bespreken.

Kleine drankrugzak of grote drankrugzak

In ons assortiment vindt u kleine en grote rugzakken. Voor de kleine rugzak is minder materiaal nodig en zijn er minder transportkosten, zodat dit logischerwijs de goedkoopste drankrugzak is uit ons assortiment. Maar naast de inhoud is er meer verschil tussen deze rugzakken.

Kleine drankrugzakken zonder isolatie

De zak heeft een inhoud van 5 liter en leveren wij zonder isolatie. De drankrugzak is goedkoop, gemakkelijk in gebruik, navulbaar en kunt u eenvoudig schoonmaken. De kleine drankrugzakken leveren wij standaard in een zilveren kleur. Wilt u een andere kleur, dan kan dit tegen meerprijs.

Grote drankrugzakken met isolatie

De grote drankrugzak leveren wij met isolatie, waardoor het mogelijk is om koude drank en warme drank gedurende lange tijd op een juiste temperatuur te schenken. Koffie of thee blijft warm en water of frisdrank blijft koud. Ook geschikt voor: wijn, chocolade, likeur, melk, water en ander drinken. Met de 15 liter tank kunt u even vooruit zonder dat de tank bijgevuld dient te worden.

Drankrugzak met koolzuurpomp of drankrugzak zonder koolzuurpomp

Kleine drankrugzakken leveren wij standaard zonder isolatie en zonder koolzuurpomp, waardoor deze drankrugzak niet geschikt is voor het schenken koolzuurhoudende drank. Voorbeelden van koolzuurhoudende drank zijn frisdrank, zoals frisdranken met prik. Ook bier dient geschonken te worden met een koolzuurpomp in combinatie met de mobiele biertrap. Wilt u wel koolzuurhoudende drank schenken, dan raden wij aan om te kiezen voor een grote drankrugzak met isolatie en met koolzuurpomp.

Tegen meerprijs kunt u een koolzuur luchtpomp aankopen en aansluiten. Met de koolzuur luchtpomp kunt u druk op het product zetten waardoor deze sneller uit het pistool stroomt waardoor u altijd een constante stroom heeft.

Drankrugzak bedrukken

De achterkant en zijkanten van de zilverkleurige drankrugzak beschikken over transparant ramen waarachter een bedrukte poster geschoven kan worden. Wij bedrukken drankrugzakken op deze manier, zodat bedrukte posters bij een andere evenement verwisseld kunnen worden door nieuwe posters. De posters kunnen wij aanleveren, maar u kunt dit ook zelf doen met de formaten die wij meeleveren.