Distribution Worldwide

De koffiedispenser in de rugzak geeft warme koffie af

 • De kernactiviteit van de mobiele rugzakkoffiedispenser is de distributie van mobiele dranken door het gebruik van rugzakken.
 • Wij richten ons op de verkoop en verhuur van koffie-rugzakken. Het is door dit unieke aanbod dat we de klant in staat stellen om dranken te distribueren aan elk publiek, waar dan ook, zonder gebruik te hoeven maken van een statische barfaciliteit.
 • Wij kunnen bijna elk koffieproduct distribueren, of het nu warm of koud is, een draagbare koffierugzak die er prat op gaat een uniek merkaanbod te zijn en een totaal andere benadering van verkoop en marketing te hebben.
 • Koffierugzak vermindert de congestie in de bargebieden en verhoogt de espressoverkoop en service voor organisatoren van evenementen. Het kan snel in werking worden gesteld door de gekoelde blikken en of flessen in de individueel instelbare compartimenten te plaatsen en u bent klaar om te verkopen.
 • De ontwikkeling, montage en technische ondersteuning van hun producten. Mobiele koffiesystemen worden in de fabriek gemaakt, om de beste kwaliteit en snelle levering te garanderen, wereldwijd.
 1. Het zorgt ook voor maximale merkbekendheid omdat de rugzakken kunnen worden gemerkt en aangepast. Daarnaast kunnen we diverse andere marketing- en promotiemiddelen leveren. Mobiele koffieautomaten groeien sneller dan elk ander segment in de evenementenbranche.
 2. Als partner van de koffie- en eventcateringindustrie, maar ook van reclame- en promotiebureaus hebben we meer dan twee decennia ervaring op dit gebied.
 3.  Ons beleid van eigen productie en samenwerking met regionale onderdelenleveranciers garandeert een hoge kwaliteit en snelle levering.
Drankrugzakken bedrukken Goedkope drankrugzakken kopen of huren

Rocketpacks is leverancier van drankrugzakken. Deze kunnen gevuld worden met warme en koude drank, zoals bier, wijn, cola, koffie, thee, water, likeur, melk enzovoort. Wij hebben kleine rugzakken van 5L zonder isolatie en een grote rugzak van 15L met isolatie. Onze mobiele drankrugzak met isolatie houdt warme drank warm en koude drank koud. Indien gewenst kunnen wij een koolzuurpomp bijleveren, welke het mogelijk maakt om koolzuurhoudende dranken te schenken. De mobiele tap kan gebruikt worden in stadions, bij concerten en andere evenementen. Bezoekers hoeven niet steeds naar de bar om hun drankjes te bestellen. Eventueel kunnen wij de rugzakken met vlag leveren, zodat de mensen van de catering extra opvallen tussen het publiek.

 • Goedope kleine drankrugzak 5L zonder isolatie
 • Grote drankrugzak 15L met isolatie, tevens leverbaar met koolzuurpomp
Drankrugzak bedrukken voor branding op een evenement

De drankrugzakken kunnen aan de zijkant en achterkant van reclame of een andere vorm van branding voorzien worden. De genoemde kanten beschikken over transparante ramen waarachter posters geplaatst kunnen worden. Perfect voor eenmalige evenementen. De posters kunnen per evenement aangepast worden. U kunt bijvoorbeeld uw event huisstijl doorvoeren of nieuwe producten tonen. Drankrugzakken staan garant voor extra omzet en minder lange rijen aan de bar. Drankrugzakken hebben wij op voorraad en kunnen wij al binnen enkele dagen bij u afleveren!

 • Zijkanten en achterkant voorzien van posters achter de transparante ramen
 • Drankrugzak posters per evenement te wijzigen