Distribution Worldwide

Kaveadagolo kostoltato hatizsak

• A mobil hátizsákos kávéadagoló kostoltato fő tevékenysége a mobil italok forgalmazása a hátizsákok felhasználásával.
• A kávékostoltato hátizsák értékesítésére és bérbeadására koncentrálunk.
• Ennek az egyedülálló ajánlatnak köszönhetően lehetővé tesszük az ügyfél számára, hogy italokat terjesszen bármilyen közönség számára, bárhol, statikus bár használatának nélkül.

Kaveadagolo hatizsak mozgo arusitasra

1. Szinte bármilyen kávéterméket forgalmazhatunk, akár meleg, akár hideg, a hordozható kávéháti hátizsák büszke arra, hogy egyedülálló márkás ajánlatot kínál, és teljesen más megközelítést alkalmaz az értékesítésben és a marketingben.
2. A kávé hátizsák enyhíti a torlódásokat a bárterületeken, valamint növeli az eszpresszó-értékesítést és a szolgáltatások szervezését az események szervezői számára.
3. Gyorsan üzembe helyezhető, csak helyezze a hűtött kannákat és / vagy palackokat az egyénileg állítható rekeszekbe, és készen áll az eladásra.
4. Termékeik fejlesztése, összeszerelése és technikai segítségnyújtása.
5. A mobil kostoltato kave hatizsak rendszereket gyártjuk, hogy világszerte biztosítsuk a legjobb minőséget és gyors szállítást.

Ez lehetővé teszi a maximális márkanevedet is, mivel a hátizsákok márkás és testreszabhatóak.
Ezen felül különféle egyéb marketing és promóciós eszközöket is kínálunk.
A mobil kávé kostoltato értékesítése gyorsabban növekszik, mint bármely más szegmens az események iparában.
A kávé- és rendezvény-vendéglátóipar, valamint a reklám- és promóciós ügynökségek partnereként két évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.
A hátizsák jól szolgálja a tulajdonosát, és ez az abszolút party vagy fesztivál slágere.
Az adagolórendszer lehetővé teszi a gyors és célzott adagolást, és nem folyhat ki értékes folyadékok!
Az adagolt kávé mindig jól védett, és a párnázott hordozórendszernek köszönhetően semmilyen módon nem zavaró vagy akadályozó.
Ez a kultuszparti torony valószínűleg a legnagyobb ital-adagoló a német piacon. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően a minőség mindig javult.