Distribution Worldwide

Prodaja pivskega nahrbtnika piva

• Mobilni nahrbtnik za pivo se uporablja za prodajo na drobno, pa tudi za zagotavljanje brezplačnih vzorcev za uvajanje novih izdelkov. Pivski nahrbtnik se uporablja za postrežbo katerega koli toplega ali hladnega piva, kjer koli ljudje hodijo ali se družijo.
• Naš točilnik za pivo je prenosljiv, omogoča samooskrbo in je zabaven za uporabo.
• Potekli so dnevi, ko so danes tradicionalni načini trženja pod črto, ljudje si želijo nekaj drugačnega, hočejo nekaj, česar se bodo spomnili.
• Razlog, zakaj je bil mobilni nahrbtnik piva tako uspešen pri ustvarjanju prepoznavnosti blagovne znamke, je v interakciji med blagovno znamko in kupcem.

Pivski nahrbtnik za tople in hladne pijače

1. Smo sprehajalna, pogovorna in mobilna oblika izpostavljenosti blagovne znamke!
2. Za pločevinke in plastične steklenice smo razvili poseben nahrbtnik za pivo.
3. V poslovnem smislu poveča promet piva in zmanjša potrebe po osebju na vseh prizoriščih, kjer se pije pijača, ki je bila razvita za izdajo pijač.
4. Izstopa zaradi svoje lahke, a trdne konstrukcije. Njeno popolno udobje udobja, profesionalni videz in visoka funkcionalnost so osnova za močan videz blagovne znamke.

Za enostavno, spremenljivim, jasnim filmom se skriva oglasni prostor z dimenzijami.
Vaš izdelek in podjetje bodo hitro odkriti in prepoznani.
Prenosni nahrbtnik za pivo še posebej omogoča vsestransko prodajo in vzorčenje piv vseh vrst.
Naša politika lastne proizvodnje in sodelovanje z regionalnimi dobavitelji komponent zagotavlja visoko kakovost in hitro dostavo.
Zagotavlja, da bo njen prevoznik v določenem času dosegel večje število potrošnikov. Je vizualno zelo privlačen izdelek, ki ima visoko prepoznavno vrednost.
Zmanjšuje prodajne stroške v primerjavi z drugimi sistemi za točenje in prodajo piva v pločevinkah!
 Pivski nahrbtnik je prvi mobilni sistem za točenje za učinkovito prodajo izdelkov in promocijo ob vsaki priložnosti!
Potrošnikom zagotavlja konsistentno kakovost in temperaturo izdelkov skozi celotno obdobje mobilnega izdajanja.
Nahrbtnik Beer, je sodoben mobilni sistem za točenje v kombinaciji z napredno opremo in je zato boljši od katerega koli drugega sistema nahrbtnikov, ki je trenutno na trgu, nahrbtnik je izdelan iz izbranih materialov in omogoča izjemno zmogljivost in prepoznavnost izdelka z ujemanjem že obstoječe podobe blagovne znamke.
Napredni jermen nahrbtnika zagotavlja udobje in prijaznost uporabnika, kar zmanjša tveganje za utrujenost uporabnika na najmanjšo možno mero