Distribution Worldwide

Reppukahviautomaatti jakaa kuumaa kahvia

kahvinjakelureppu kuumaa kahvia varten
  • Liikkuvan reppukahviautomaatin ydinliiketoiminta on liikkuvien juomien jakelu reppujen avulla. Keskitymme kahvireppujen myyntiin ja vuokraukseen.
  • Tämän ainutlaatuisen tarjouksen takia pystymme antamaan asiakkaalle jakaa juomia yleisölle missä tahansa, ilman että tarvitset staattista baaritilaa.
reppu kahvin annosteluun
  1. Voimme jakaa melkein mitä tahansa kahvituotteita, olipa sitten kuuma tai kylmä kannettava kahvireppu ylpeä siitä, että se on ainutlaatuinen tuotemerkki ja jolla on täysin erilainen lähestymistapa myyntiin ja markkinointiin.
  2. Kahvireppu lievittää ruuhkia baarialueilla, samoin kuin lisää espressomyyntiä ja palvelutoimituksia tapahtumien järjestäjille.
kannettava kahvia myyvä reppu
  • Se mahdollistaa myös maksimaalisen näkyvyyden tuotemerkille, koska reput voivat olla merkkituotteita ja räätälöityjä.
  • Tämän lisäksi voimme tarjota useita muita markkinointi- ja markkinointityökaluja.
Se voidaan ottaa nopeasti käyttöön asettamalla jäähdytetyt tölkit ja tai pullot yksilöllisesti säädettäviin osastoihin ja olet valmis myymään.  Tuotteiden kehittäminen, kokoaminen ja tekninen tuki.
Siirrettäviä kahvijärjestelmiä valmistetaan tehtaassa parhaan laadun ja  nopean toimituksen varmistamiseksi maailmanlaajuisesti.

Kahvi ja tapahtuma

Kahvireppu, reppukahviautomaatti, kahvimiesreppu, kahvimarkkinointireppu, kahvia jakelureppu, reppukahviastia,

Mobiilin kahvin myynti kasvaa nopeammin kuin mikään muu tapahtuma-alan  segmentti.

Helppokäyttöinen: Tuomme sinulle juomareppuja, jotka eroavat Rocketpackeista helpon käsittelyn, hygieenisen rakenteen ja laadukkaiden tuotteiden ansiosta.

  • Kahvi- ja tapahtumaravintola-alan sekä mainonta- ja  menekinedistämisjärjestöjen kumppanina meillä on yli kahden vuosikymmenen  kokemus tällä alalla. 
  • Talontuotantopolitiikkamme ja yhteistyö alueellisten  komponenttitoimittajien kanssa takaa korkean laadun ja nopean toimituksen.
  • Lohduttavia juomia syksyyn ja talveen.