Distribution Worldwide

Reppukahviautomaatti jakaa kuumaa kahvia

  • Liikkuvan reppukahviautomaatin ydinliiketoiminta on liikkuvien juomien jakelu reppujen avulla. Keskitymme kahvireppujen myyntiin ja vuokraukseen.
  • Tämän ainutlaatuisen tarjouksen takia pystymme antamaan asiakkaalle jakaa juomia yleisölle missä tahansa, ilman että tarvitset staattista baaritilaa.
  1. Voimme jakaa melkein mitä tahansa kahvituotteita, olipa sitten kuuma tai kylmä kannettava kahvireppu ylpeä siitä, että se on ainutlaatuinen tuotemerkki ja jolla on täysin erilainen lähestymistapa myyntiin ja markkinointiin.
  2. Kahvireppu lievittää ruuhkia baarialueilla, samoin kuin lisää espressomyyntiä ja palvelutoimituksia tapahtumien järjestäjille.
  3. Se voidaan ottaa nopeasti käyttöön asettamalla jäähdytetyt tölkit ja  tai pullot yksilöllisesti säädettäviin osastoihin ja olet valmis myymään. Tuotteiden kehittäminen, kokoaminen ja tekninen tuki.
  4. Siirrettäviä kahvijärjestelmiä valmistetaan tehtaassa parhaan laadun ja nopean toimituksen varmistamiseksi maailmanlaajuisesti.
  • Se mahdollistaa myös maksimaalisen näkyvyyden tuotemerkille, koska reput voivat olla merkkituotteita ja räätälöityjä. Tämän lisäksi voimme tarjota useita muita markkinointi- ja markkinointityökaluja.
  • Mobiilin kahvin myynti kasvaa nopeammin kuin mikään muu tapahtuma-alan segmentti. Kahvi- ja tapahtumaravintola-alan sekä mainonta- ja menekinedistämisjärjestöjen kumppanina meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus tällä alalla.
  • Talontuotantopolitiikkamme ja yhteistyö alueellisten komponenttitoimittajien kanssa takaa korkean laadun ja nopean toimituksen.

Kahvi ja tapahtuma

Kahvireppu, reppukahviautomaatti, kahvimiesreppu, kahvimarkkinointireppu, kahvia jakelureppu, reppukahviastia,