çantë shpine kafeje për pije të nxehta

• Biznesi kryesor i shpërndarësit të kafesë shpinës është shpërndarja e pijeve mobile përmes përdorimit të shpinës.
• Ne përqëndrohemi në shitjet e qeseve të shpinës dhe qirave.
• isshtë për shkak të kësaj oferte unike që jemi në gjendje t'i lejojmë klientit të shpërndajë pije për çdo audiencë, kudo tjetër, pa pasur nevojë të përdorë një strukturë bar-statike.

Shërbimi ynë i pijeve me çanta shpine me ujë është në dispozicionin tuaj për eventin tuaj. Nuk ka rëndësi nëse është një koncert, ngjarje sportive apo festival i qytetit - ne sjellim freski për mysafirët tuaj dhe sigurohemi që askush të mos mbetet i bllokuar.

Dhurimi i ujit në vapë në rrugë dhe shpërndarja e fletushkave të produkteve

Na kontaktoni sot për më shumë informacion dhe për të rezervuar shitjen tuaj të pijeve me çantën e shpinës së Rocketpack. Na lejoni të punojmë së bashku për të siguruar që eventi juaj të ketë sukses të plotë!

Dhuroni locion për diell nga çanta e shpinës dhe shpërndani fletushka me produkte

クイックバックパックディスプレイ変更

quick display change

çantë shpine për murriz kafeje

1. Ne mund të shpërndajmë pothuajse çdo produkt kafeje, qoftë shpinës kafeje portative e kafesë e nxehtë apo e ftohtë, krenohet se është një ofertë unike e markës dhe ka një qasje krejtësisht të ndryshme për shitje dhe marketing.
2. Paketa e shpinës së kafesë lehtëson bllokimin në zonat e barit, si dhe rritjen e shitjeve të ekspresit dhe ofrimit të shërbimeve për organizatorët e ngjarjeve.

shpinës portative e shitjes së kafesë
  • Ai gjithashtu lejon ekspozimin maksimal të markës pasi çantat e shpinës janë në gjendje të markohen dhe përshtaten.
  • Përveç kësaj mund të sigurojmë mjete të ndryshme të marketingut dhe promovimit.

3. Mund të vihet në veprim shpejt, thjesht futni kanaçe të ftohta ose shishe në ndarjet individualisht të rregullueshme dhe jeni gati të shisni.
4. Zhvillimi, montimi dhe asistenca teknike për produktet e tyre.
5. Sistemet e kafesë mobile bëhen në fabrikën e tij, për të siguruar cilësinë më të mirë dhe shpërndarjen e shpejtë, në të gjithë botën.

Shitja e kafesë celulare po rritet më shpejt se çdo segment tjetër në industrinë e ngjarjeve.