Distribution Worldwide

Reppu-olutannostelija jakaa hanaolutta

  • Liikkuvia reppuolut-automaatteja käytetään vähittäismyyntiin samoin kuin ilmaisten näytteiden toimittamiseen uusien tuotteiden esittelyyn. Olutreppuja käytetään tarjoamaan mitä tahansa kylmää tai kylmää olutta missä ihmiset kävelevät tai kokoontuvat.
  • Olutannostelijamme ovat kannettavia, sallivat itsepalvelun ja ovat hauskoja käyttää. Menevät ovat päivät, jolloin perinteiset linjamerkinnälliset markkinointimenetelmät ovat nykyään ihmisiä, jotka haluavat jotain erilaista, he haluavat jotain mitä he muistavat.
  • Syy siihen, miksi liikuteltava olutreppu on onnistunut bränditietoisuuden luomisessa, johtuu brändin ja asiakkaan välisestä vuorovaikutuksesta.
  • Olemme brändinäyttelyn kävely, puhe ja liikkuvuus!
  • Tölkkeihin ja muovipulloihin kehitimme erityisen reppun. Liiketoiminnan kannalta se lisää juomien vaihtumista ja vähentää henkilökunnan tarpeita kaikissa juomien tarjoamispaikoissa, jotka on kehitetty juomavalmisteiden jakeluun.
  • Se erottuu kevyestä mutta tukevasta rakenteestaan. Sen täydellinen käyttömukavuus, ammattimainen ulkonäkö ja korkea toiminnallisuus muodostavat perustan vahvalle tuotemerkin ulkoasulle.

Helposti vaihdettavan, selkeän elokuvan takana on mainostila, jolla on mitat. Tuotteesi ja yrityksesi löydetään ja tunnistetaan nopeasti. Kannettava olutreppu mahdollistaa kaiken tyyppisten oluiden monipuolisen myynnin ja näytteenoton.

Olut ja markkinointi

eppuolut-annostelija, olutlaukkureppu, olutreppu, oluenjakelureppu, Beer Man -reppu, oluen markkinointireppu, oluen jakelureppu, olutkontitreppu,