Distribution Worldwide

Rugzak drank dispenser schenkt elke vorm van drankjes

 • Mobiele rugzakdrankautomaat voor warme en koude dranken, is de specialist in de distributie van mobiele dranken.
 • Hij loopt door de menigte, zijn drankvoorraad in zijn rugzak tijdens sportevenementen, promotionele acties of culturele evenementen!
 • Een origineel distributiesysteem.
 • Een uniek communicatiemiddel. Een toename van de drankverkoop. Een dienst aan het publiek die de congestie in andere verkooppunten verlicht.
 • Mobiele rugzakdrankautomaat voor warme en koude dranken, is de specialist in de distributie van mobiele dranken.
 • Hij loopt door de menigte, zijn drankvoorraad in zijn rugzak tijdens sportevenementen, promotionele acties of culturele evenementen! Een origineel distributiesysteem.
 • Een uniek communicatiemiddel. Een toename van de drankverkoop. Een dienst aan het publiek die de congestie in andere verkooppunten verlicht.
 • Warme en koude dranken zoals koffie, thee, sappen, vloeibare soep, water, melk, chocolademelk, colawijn en champagne. Drinkfles en blikje rugzak is speciaal ontworpen voor standaard blikjes en flessen.
 • Vul de geïsoleerde compartimenten met gekoelde blikken of flessen en u bent klaar voor de verkoop. Bij de met bier rugzak bier, wijn, frisdrank, sap, water, koffie, glühwein, zeer warme of ijskoude dranken, met of zonder kooldioxide, worden rechtstreeks aan de toeschouwers aangeboden.
 • Draagbare rugzak drankautomaat is een one-stop-shop als het gaat om activering, wij zorgen ervoor dat uw merk een blijvende indruk achterlaat bij de klant!
 • De drankuitgifte rugzak is een fantastische manier om op een meer intieme manier in contact te komen met klanten.
 • Neem uw merk mee naar plaatsen waar het nog nooit is geweest met onze merk capabele rugzakken, merk capabele cup sleeves en niet te missen boven de hoofdvlaggen!
Catering buikdragers kopen

Rocketpacks product goedkope buikdragers, die ingezet worden door promotieteams, catering en events. Onze meest verkochte buikdrager is zilverkleurig, heeft een inhoud van 25L of 40L en word geleverd met een comfortabele schouderband en heupband. Daarnaast hebben wij buikdragers die gebruikt kunnen worden als presentatiedisplay, welke geleverd kunnen worden met handige opzet stukken, zodat er verschillende soorten producten in vast gezet kunnen worden. Optioneel: het toevoegen van een vlag, zodat de mensen van de catering extra opvallen tussen het publiek. Goedkope buikdragers kunnen wij zeer snel leveren.

 • Meest verkochte afsluitbare buikdrager van 25L of 40L
 • Buikdragers met extra accessoire om producten vast te zetten
Goedkope buikdragers met logo of tekst bedrukken

Behalve dat je materialen in of op de buikdragers kwijt kan, is de buitenkant van de buikdragers ook geschikt om een bedrukking toe te voegen. Wij kunnen buikdragers voor u bedrukken, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Bij de meeste verkochte buikdrager kan een kartonnen of papieren print achter een transparant scherm geschoven worden. Bij de presentatiedisplays bedrukken wij op het display.

Goedkope buikdragers met logo opdruk

Een buikdrager of bellytray is een mobiel presentatiemiddel of mobiel promotiemiddel die gebruikt kunnen worden voor sampling campagnes, promotie van nieuwe producten, uitdelen van proefmonsters, catering, instore demonstraties enzovoort.

Wij hebben diverse goedkope buikdragers als promotiemateriaal. Buikdragers in verschillende prijsklassen. De prijs van de buikdragers is, naast het soort buikdrager, afhankelijk van de inhoud, het formaat en de bedrukking.

Soort buikdrager of bellytrayMeest verkochte buikdrager

De meest verkochte buikdrager is de buikdrager in tas vorm. De buikdrager wordt veel gebruikt voor het uitdelen van premiums, give-ways of andere promo items. Deze buikdrager wordt op de heup en om de schouders gedragen en kan afgesloten worden met door een ritssluiting. De standaard buikdrager is zilverkleurig en wij hebben deze in twee varianten. De kleine buikdrager heeft een inhoud van 25L en de grote buikdrager heeft een inhoud van 40L. De kleine buikdrager is de goedkoopste buikdrager uit ons assortiment.

Buikdrager met verwisselbare displays

Wij hebben daarnaast buikdragers of bellytrays met verwisselbare display of verwisselbare lade. Deze buikdragers worden veel gebruikt in de catering, waarbij gasten bijvoorbeeld een bittergarnituur van de display of lade afpakken. Door het verwisselen van de binnen plaat van de drager kunnen we veel verschillende producten aan. De binnen plaat kan op maat worden geproduceerd voor bijvoorbeeld het plaatsen van lolly’s, kleine blikjes of flesjes. appels of bijvoorbeeld zonnebrillen. Bellytrays staan bekend als multifunctionele, efficiënte, hygiënische en ergonomische lade die in combinatie met verwisselbare soorten bakken elk product een blikvanger maakt.

Buikdragers bedrukken of voorzien van een logo

De buikdragers zijn eenvoudig te branden met stickers, bedrukking rechtstreeks of een papieren print die u zelf in de buikdrager kunt plaatsen.

Meest verkochte buikdrager

De meest verkochte buikdrager heeft aan de voorzijde een vak waarin een geprint karton of geprint papier kan worden ingeschoven. Deze buikdrager kan dus zelf voorzien worden van een promotionele uiting. De uiting kunt u zelf uitprinten en in de tas schuiven. Deze buikdrager kan dus herhaaldelijk ingezet worden voor promotionele activiteiten waarbij er give-aways worden uitgedeeld.

Buikdrager met verwisselbare displays

Bij de buikdragers met display en verwisselbare presentatie bakken kunnen zowel de displays als presentatiebakken voorzien worden van een logo. Meest gebruikelijke manier van bedrukken is bestickeren. Het bestickeren kan op iedere gewenste plek. Dit kan u zelf doen, maar ook wij kunnen dit werk voor u uit handen nemen.