Distribution Worldwide

Distribuitor de cafea rucsac dispensă băutură caldă

• Activitatea principală a distribuitorului de cafea cu rucsac mobil este distribuirea băuturilor mobile prin utilizarea de rucsacuri.
• Ne concentrăm pe vânzările și închirierile de rucsacuri de cafea.
• Datorită acestei oferte unice, suntem capabili să permitem clientului să distribuie băuturi oricărui public, oriunde, fără a fi nevoie să utilizeze o bară statică.

Rucsac de cafea pentru băuturi calde și reci

1. Putem distribui aproape orice produs de cafea, fie că este cald sau rece, rucsacul de cafea portabil se mândrește cu faptul că este o ofertă unică de marcă și are o abordare total diferită de vânzări și marketing.
2. Rucsacul de cafea atenuează congestia în zonele barului, precum și creșterea vânzărilor de espresso și livrarea serviciilor pentru organizatorii de evenimente.
3. Poate fi pus în acțiune rapid, trebuie doar să introduceți conservele și / sau sticlele refrigerate în compartimentele reglabile individual și sunteți gata să vindeți.
4. Dezvoltarea, asamblarea și asistența tehnică pentru produsele lor.
5. Sistemele mobile de cafea sunt fabricate în fabrica sa, pentru a asigura cea mai bună calitate și livrare rapidă la nivel mondial.

De asemenea, permite expunerea maximă a mărcii, deoarece rucsacurile pot fi personalizate și personalizate.
În plus, putem oferi diferite alte instrumente de marketing și de promovare.
Vânzarea de cafea mobilă este în creștere mai rapidă decât orice alt segment din industria evenimentelor.
Ca partener al industriei de cafea și evenimente, precum și al agențiilor de publicitate și promovare, avem peste două decenii de experiență în acest domeniu.
Rucsacul își servește bine proprietarul și este un succes absolut al petrecerii sau al festivalului.
Sistemul de distribuire permite distribuirea rapidă și orientată, fără vărsare de lichide prețioase!
Cafeaua transportată este întotdeauna bine protejată și datorită sistemului de transport captusit nu este în niciun fel deranjantă sau obstructivă.
Acest turn de petreceri de cult este probabil cel mai mare distribuitor de băuturi de pe piața germană. Mulțumită multor ani de experiență, calitatea a fost mereu îmbunătățită.