Skip to main content

• Activitatea principală a distribuitorului de cafea cu rucsac mobil este distribuirea băuturilor mobile prin utilizarea de rucsacuri.
• Ne concentrăm pe vânzările și închirierile de rucsacuri de cafea.
• Datorită acestei oferte unice, suntem capabili să permitem clientului să distribuie băuturi oricărui public, oriunde, fără a fi nevoie să utilizeze o bară statică.

Serviciul nostru de băuturi în rucsac cu apă vă stă la dispoziție pentru evenimentul dumneavoastră. Nu contează dacă este un concert, un eveniment sportiv sau un festival în oraș - aducem răcoare oaspeților tăi și ne asigurăm că nimeni nu rămâne blocat.

Donează apă la căldură pe stradă și distribuie fluturași cu produse

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a rezerva vânzarea de băuturi cu rucsacul Rocketpack. Lasă-ne să lucrăm împreună pentru a ne asigura că evenimentul tău este un succes complet!

Donează loțiune de bronzare din rucsac și distribuie fluturași cu produse

クイックバックパックディスプレイ変更

quick display change

Rucsac de cafea pentru băuturi calde și reci

1. Putem distribui aproape orice produs de cafea, fie că este cald sau rece, rucsacul de cafea portabil se mândrește cu faptul că este o ofertă unică de marcă și are o abordare total diferită de vânzări și marketing.
2. Rucsacul de cafea atenuează congestia în zonele barului, precum și creșterea vânzărilor de espresso și livrarea serviciilor pentru organizatorii de evenimente.

  • De asemenea, permite expunerea maximă a mărcii, deoarece rucsacurile pot fi personalizate și personalizate.
  • În plus, putem oferi diferite alte instrumente de marketing și de promovare.

Băuturi reconfortante pentru sezonul de toamnă și iarnă.

Vânzarea de cafea mobilă este în creștere mai rapidă decât orice alt segment din industria evenimentelor.

3. Poate fi pus în acțiune rapid, trebuie doar să introduceți conservele și / sau sticlele refrigerate în compartimentele reglabile individual și sunteți gata să vindeți.
4. Dezvoltarea, asamblarea și asistența tehnică pentru produsele lor.
5. Sistemele mobile de cafea sunt fabricate în fabrica sa, pentru a asigura cea mai bună calitate și livrare rapidă la nivel mondial.

Mulțumită multor ani de experiență, calitatea a fost mereu îmbunătățită.