Distribution Worldwide

Reppujen juoma-annostelija jakaa kaikenlaisia juomia

  • Siirrettävien kylmä- ja kylmäjuomien reppujuoma-annostelija on erikoistunut juomien jakeluun.
  • Hän kävelee väkijoukkoa, juomitarjontaa reppussaan urheilutapahtumien, myynninedistämistoimien tai kulttuuritapahtumien aikana! Alkuperäinen jakelujärjestelmä.
  • Ainutlaatuinen viestintäväline. Juomamyynnin kasvu. Palvelu yleisölle ruuhkien lievittämiseksi muissa myyntipisteissä.
  • Kannettava juomareppu voidaan suunnitella uudelleen toimintaasi vastaavaksi, jolloin tilaa mainonnallesi. Jos haluat lisätietoja, siirry yhteysosioon!
  • Kuumat ja kylmät juomat, kuten kahvi, tee, mehut, nestemäinen keitto, vesi, maito, suklaa, koolaviini ja samppanja. Juomapullo ja tölkki on erityisesti suunniteltu vakio tölkeille ja pulloille.
  • Täytä eristetyt osastot jäähdytetyillä tölkeillä tai pulloilla ja olet valmis myyntiin. Juomareppu olutta, viiniä, virvoitusjuomia, mehua, vettä, kahvia, glögiä, erittäin kuumia tai jääkylmiä juomia, myös hiilidioksidilla tai ilman, tarjotaan suoraan katsojille.
  1. Kuumat ja kylmät juomat, kuten kahvi, tee, mehut, nestemäinen keitto, vesi, maito, suklaa, koolaviini ja samppanja. Juomapullo ja tölkki on erityisesti suunniteltu vakio tölkeille ja pulloille.
  2. Täytä eristetyt osastot jäähdytetyillä tölkeillä tai pulloilla ja olet valmis myyntiin. Oluen kanssa virvoitusjuomia, mehua, vettä, kahvia, glögiä, erittäin kuumia tai jääkylmiä juomia, myös hiilidioksidilla tai ilman, tarjotaan suoraan katsojille. Kannettava reppu-juoma-annostelija on yhden luukun palvelu aktivoinnin yhteydessä.
  3. Varmistamme, että tuotemerkkisi antaa pysyvän vaikutelman asiakkaalle! Juomia tarjoava reppu on loistava tapa ottaa yhteyttä asiakkaisiin intiimimmällä tasolla. Tuotemerkki, joka pystyy palaamaan luoksesi, tuotemerkkiin sopivat kuppisuojat ja päättömien lippujen yläpuolella olevat merkkituotteet, joita ei voida purkaa!

Juoma ja juoma:

uomareppu, juomareppu, koolareppu, Hawking-reppu, Hawker-reppu, termosreppu, jäähdytysreppu, jakelureppu, ruokatarvikereppu, näytteenottoreppu, reppuautomaatit, virrattu viinireppu, juomien miesreppu, kuuma juomareppu, ruokakauppojen reppu, pakkausreppu, keittoreppu, myyjäreppu, kantoreppu, pulloreppu, jääreppu, juomamarkkinointireppu, juomien jakelureppu, ruokareppu, reppujuoma-astia, reppujuoma-annostelija,

Myyjälokero:

Myyjän tarjotin, vatsamarkkinat, etukuormain, katukauppialusta, stadionin myyntialusta, myyjän kylmälaatikko, myyjälaatikko, jäätelölaatikko, myyjäjäälaatikko, hip-jäähdytin, kannettava jäähdytin, eristetty myyntialusta, baarialusta, kannettava myyntiautomaatti, koolalokero , Olutlaatikko, Välipalakerros, Eristetty kansilaatikko, Myyjälokero, Jäälaatikko, Vatsakauppa, myyntialusta, tarjotin, myyntialusta, myyntialusta, popcorn-laatikkolokero, tarjotin hihnilla, tarjotin kahvilla, ruokalaatikko, myyntilaatikko, myyntialusta, myyntialusta hihnoilla, välipala-automaatit, käyttöoikeusalustat, stadionialustat, myyjäalustat valjailla, siirrettävä myyntialusta, popcorn-myyntialusta, toimiluvan myyntialusta, maissimyyjän tarjotin, stadionin käyttöoikeustaso,