Distribution Worldwide

Shitja e birrës shpinës së birrës

• Paketimi celular i birrës përdoret për shitje me pakicë, si dhe siguron mostra falas për të prezantuar produkte të reja. Paketa e shpinës së birrës përdoret për të shërbyer çdo birrë të nxehtë ose të ftohtë kudo ku njerëzit ecin ose kuvendohen.
• Shpërndarësi ynë i birrës është i lëvizshëm, lejon vetë shërbim dhe është argëtues për t’u përdorur.
• Kanë shkuar ditët kur sot janë tradicionale metodat e marketingut në linjë, njerëzit duan diçka ndryshe, ata duan diçka që do ta mbajnë mend.
• Arsyeja pse shpinës së lëvizshme të birrës kanë qenë kaq të suksesshme kur bëhet fjalë për krijimin e vetëdijes për markën është për shkak të ndërveprimit midis markës dhe klientit.

Paketë shpine e birrës për pije të nxehtë dhe të ftohtë

1. Ne jemi një formë në këmbë, duke folur dhe e ekspozuar ndaj markës!
2. Për kanaçe dhe shishe plastike, kemi zhvilluar një çantë të veçantë birre.
3. Në terma biznesi rrit qarkullimin e birrës dhe zvogëlon kërkesat e personelit në çdo vend ku shërbehet pije që është zhvilluar për shpërndarjen e produkteve që përmbajnë pije.
4. Ajo dallohet për shkak të konstruksionit të saj të lehtë por të guximshëm. Komoditeti i tij i përsosur i veshjes, pamja profesionale dhe funksionaliteti i tij i lartë përbëjnë bazën për një pamje të fortë të markës.

Pas një filmi të lehtë për tu ndryshuar, i qartë, ekziston një hapësirë ​​reklamimi me dimensionet.
Produkti dhe ndërmarrja juaj do të zbulohen dhe njihen shpejt.
Paketa e lëvizshme e birrës bën veçanërisht të mundur shitjen dhe marrjen e mostrave të birrave nga të gjitha llojet.
Politika jonë e prodhimit të shtëpive dhe bashkëpunimi me furnizuesit rajonalë të komponentëve garantojnë cilësi të lartë dhe shpërndarje të shpejtë.
Garanton që transportuesi i saj do të arrijë një numër të madh të konsumatorëve brenda kohërave të caktuara. Shtë një produkt vizualisht tërheqës që ka një vlerë të lartë njohjeje.
Redukton kostot e shitjes në krahasim me sistemet e tjera të shpërndarjes dhe shitjet e birrës në kanaçe një shishe!
 Paketimi i shpinës së birrës sistemi i parë i shpërndarjes së lëvizshme për shitje dhe promovim të efektshëm të produkteve për çdo rast!
Ajo u siguron konsumatorëve cilësi të qëndrueshme të produktit dhe temperaturën gjatë gjithë periudhës së shpërndarjes së lëvizshme.
Paketimi i shpinës së birrës, është një sistem modern i shpërndarjes së lëvizshme të kombinuar me pajisje të përparuara dhe për këtë arsye është më i mirë se çdo sistem tjetër i shpinës që aktualisht është në treg, çantë shpine është bërë nga materiale të zgjedhura dhe lejon performancë dhe njohje të jashtëzakonshme të produktit duke përputhur imazhin tashmë të markës ekzistuese.
Avantazhi i përparuar i shpinës siguron rehati dhe mirëdashësi të operatorit, duke zvogëluar rrezikun e lodhjes së përdoruesit në minimum.